Ege'nin otları meşhurdur: karabaş otu, radika, ebegümeci,kuzu kulağı... Henüz pişirmesini öğrenemedim ama sadece bu renkli görüntüler için bile olsa bu ot festivalini görmeye, Özbek köyünde otlu gözleme, börek keşkek yemeye değer...
Fresh herbs are widely used in Aegean cuisine, sometimes in meals, sometimes in pastries... The photos are from a small lovely seaside village in Urla.
Otlarla ilgili tarifleriniz ve yemek önerileriniz varsa lütfen yorumlara yazın, bizlerle paylaşın :)
Burada herşey organik ...Real organic food |
Bahar gelmiş bile...Lovely flowers |
Köy meydanında alışveriş... Village open market |
Taze otlar...Fresh herbs |
Fehmi Amca... Friendly old residents of the village |
Fehmi amcaların kahvesi... Tea house |
ODTU mezunları bir aradayız :).... With my schoolmates |
Erken gelen bahar...Spring has come |
Deniz kenarında... On the seaside |
Deniz kenarında... On the seaside |
??????! :) |
Yalnızlık... Loneliness |
Urla |
0 yorum:
Yorum Gönder